2019. április 2., kedd

#hrMaster - Európa 10 leginnovatívabb HR megoldásának egyike!


A #hrMaster bekerült Európa 10 legjobb HR informatikai szolgáltatása közé az amerikai Hr Tech Outlook döntése alapján, mely az egyik legnevesebb és legtekintélyesebb tengeren-túli szaklap HR területen, így hatalmas megtiszteltetésnek érezzük, hogy szoftverünk innovativitása és egyedisége a szakemberek figyelmét is felkeltette. Számtalan okot tudnánk mondani, ami bizonyítja, hogy szoftverünk megfelel a fenti megállapításoknak, azonban megpróbáltuk a teljesség igénye nélkül összeszedni az 5 legfontosabbat, plusz egyet, ami miatt megéri minket választani!



1) bárhol, bármikor, bármivel

A #hrMaster webes alapon működik, így nem szükséges telepíteni semmilyen eszközre. Bármilyen operációs rendszeren fut, ráadásul reszponzivitásának köszönhetően akár mobilkészülékről is elérhető. Rendszerünk használata garantálja azt a kényelmet, amit hosztingmegoldásaink adnak Önnek, megszüntetve ezzel az infrastruktúra üzemeltetés nehézségeit.


2) megoldás az összes HR tevékenységre

A toborzástól a munkaidő elszámolásán át egészen a dolgozói értékelésig minden igényt kielégítően alkalmazható. Nem kell többé excel táblázatokban keresnie, vagy dolgozói aktákat néznie, ugyanis cége munkavállalóinak összes adata egy helyen található meg és érhető el.


3) A munkaidő tervezése és gyakorlatba történő átvitele, avagy a terv és a tény munkaidő

A munkaidő beosztások kialakítása történhet egyénileg vagy csoportosan, korlátlan számú dolgozó kiválasztásával. Ezzel sokaknak azonos vagy egyéneknek teljesen egyedi munkaidő tervet is ki lehet alakítani. A rendszer támogatja a munkaidőkeret kezelését is, melynek kialakítása egy folyamat keretében történik, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó szabályos beállításokat alkalmazhasson, akár kifejezett jogszabályi ismeret nélkül is. 
Az így készített munkaidő beosztások a rendszer munkaidő terv felületére kerülnek. Emellett található a tény munkaidő nézet, ahová alapból átmásolódnak a tervezett idők, hogy visszavezetéskor csak eltérésrögzítésre legyen szükség.
Hónap végén kétszintű zárási folyamat szükséges, mely során a vezető ellenőrzi és jóváhagyja a beosztottak havi tény munkaidejét, majd a HR tekinti át és hagyja jóvá az adatokat. Ezek az adatok szolgálhatnak a kigenerálható jelenléti ív alapjául.


4) Külső rendszerekkel is kompatibilis

Integrált megoldást nyújtunk a beléptetési rendszerekkel támogatott folyamatok megvalósításánál is. A már kiépített rendszerek adatait szoftverünk átveszi és a munkaidő nyilvántartási rendszerben a megfelelő helyen használja fel, csökkentve ezzel az adminisztrációt és az ezzel járó fejfájást. És ez még nem minden! Igény esetén beléptető hardvereket és teljesen komplex megoldást is biztosítunk.


5) moduláris/ egymásra épül

A #hrMaster felépítése moduláris. A központi rendszermodul a hrMaster Adatközpont (Munkaügyi nyilvántartás), ami a dolgozói törzsadat nyilvántartási feladatokat látja el. Erre épül rá az összes többi modul, melyek egy komplex és jól integrált rendszert alkotnak. A moduláris felépítés azonban lehetővé teszi, hogy az egyes részegységek külön-külön is bevezethetőek legyenek. Ugyanebből fakadóan a rendszer jól bővíthető és funkcionalitása tágítható.



+1) egyedi

Szoftverünk teljes mértékben személyre szabott, éppen a moduláris felépítésnek köszönhetően. Így Ön csak azt a részét használja a szoftvernek, amelyre Önnek, valamint vállalkozásának valóban szüksége van. Mi abban hiszünk, hogy egy szoftver akkor működik igazán jól, ha testre szabottan támogatja felhasználóit, ezért minden bevezetéskor átvilágítjuk ügyfeleink folyamatait és feltárjuk igényeit, hogy ne egy általános megoldást kínáljunk, hanem az implementáció során a finomhangolási feladatokat is el tudjuk végezni. Igény esetén nyitottak vagyunk egyedi fejlesztési feladatok elvégzésére is, mellyel a szoftver ténylegesen az Ön igényeit szolgálja ki.


Ha érdekli a #hrMaster, és további információra van szüksége szoftverünkkel kapcsolatban, látogasson el weboldalunkra, vagy lépjen velünk kapcsolatba!

Ha kíváncsi a cégünkkel, valamint termékeinkkel kapcsolatos legfrissebb hírekre, kövessen minket közösségi oldalainkon is, Facebook-on és LinkedIn-en!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése