2020. április 21., kedd

Tippek a hatékonyság megőrzésére home office-ban!


A kialakult járványügyi helyzet sok céget kényszerített arra, hogy home office-ban működjön tovább, és hatékonyabb megoldást keressen személyügyi folyamatainak működtetésére. Ha Ön még mindig amiatt aggódik, hogy mindez a munkavégzés hatékonyságának rovására megy, adunk néhány tippet, ami segíthet mindezt kiküszöbölni:


Fektessen le szabályokat!

A személyes kapcsolatok hiánya miatt nem tud ugyanolyan formában zajlani a munkavégzés, mint korábban. Az irodaiszabályok nem lesznek érvényesek a home office-ra. Fontos, hogy a munkavégzés keretei, és határideje pontosan legyenek szabályozva. Így Ön is, és kollégái is tudni fogják, mihez tartsák magukat.

Priorizáljon!

Szabjon határidőket a feladatokra, és súlyozza a fontosságukat, hogy a legfontosabb feladatok mindig időben legyenek készen!


Kommunikáljon!

Higgye el, a hatékony és folyamatos kommunikáció gördülékennyé teszi a folyamatokat. Mindez időt szabadít fel, melyet kollégái produktív munkára fordíthatnak!





Konkrét megoldást szeretne a felsoroltakra? Lépjen velünk kapcsolatba!



Fordítson hangsúlyt a személyes kontaktra!

A meetingek első pár percét töltse beszélgetéssel, kérdezze meg munkatársaitól, hogy vannak. Teremtsen platformot a személyes dolgok megvitatására, csevegésre sportról, filmekről, bármiről.



Bízzon kollégáiban!

Ne legyenek kétségei afelől, hogy a munkatársai becsületesen dolgoznak a home office-ban is! Bízzon bennük, és higgye el, hogy otthon is hatékonyan végzik a munkát.


Mi így tudunk segíteni cége hatékonyságának fenntartásában: használja ingyen a #hrMaster humán erőforrás menedzsment szoftver három, dolgozói kommunikációt támogató modulját június 30-ig!

  • Hírfolyam: kommunikáljon a közösségi hálózatokon megszokott módon, de szabályozott környezetben!
  • Felmérések: kövesse nyomon kollégái hangulatát, véleményét, félelmeit folyamatos mini vagy komplex kérdőívekkel
  • Dokumentumtár: biztosítsa a szükséges dokumentumsablonokat, vállalati információt egy közös platformon!
Szoftverünkről ITT olvashat részletesen.



Tájékozódjon az oldalunkon és vegye fel velünk a kapcsolatot!
 Ha kollégánkkal beszélne, Máté Ádám áll rendelkezésére: +36 20 452 6051

Várjuk jelentkezését!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése