2017. október 27., péntek

A toborzó szoftverek felemelkedése vagy hanyatlása?




Zsákutca ezen szoftverek alkalmazása?


Sok jelölt panaszkodik arról, hogy nagyon hosszú a jelentkezési folyamat egy-egy vonzó állást kínáló cég karrieroldalán és ezért amikor egy hosszú regisztrációs lappal szembesülnek, inkább neki se kezdenek vagy félbehagyják pár perc után. 


Lehet ezeket a rendszereket nagyon hatékonyan is használni – mi megmutatjuk hogyan!


A legtöbb toborzó szoftvert fejlesztő cég arra fókuszál, hogy minél több új funkciót sorakoztasson fel és mutathasson be. De valóban szükségesek ezek és segítik a jelöltekkel való kapcsolatfelvételt? Olykor még bonyolultabbá teszik az egyébként is hosszadalmas folyamatot. Mi azonban a középpontba a felhasználót és egyedi igényeket helyezzük.
Szoftverünk két irányból próbál segíteni. Egyrészt támogatást nyújt a recruiter-nek, hogy csökkenjen az adminisztrációra fordított idő és így a hangsúlyt az emberre helyezhesse. Másrészt a jelölt is azt érezze, hogy egy jól menedzselt folyamat részese, ahol mindig rendelkezésére áll minden információ, az adatai felett teljes körűen rendelkezhet és meg van komponálva minden lépés. Professzionálissá válik a jelöltkezelés.

Összegezve: a középpontba a felhasználói élményt és ezzel magát az embert helyezzük. Miért is fontos ez a mai világban?

Szabadidőt teremtünk.

Bárki, aki eddig foglalkozott toborzással vagy kiválasztással, szembesült már a következő kérdésekkel:
,,Hol lehet az a fránya fájl?’’
,,Mikor is lesz az interjú?’’
,,Valaki küldött már e-mailt a jelöltnek?’’
,,Mi is volt a válasz?’’
A folytonos váltogatás az e-mailek, naptárak, mappák és adatbázis táblák között őrjítő lehet… Szoftverünk segítségével először ezt szüntetjük meg. A megoldás: központi áttekintő felületek a hrMaster Toborzó moduljának minden részén. Így mielőtt elveszne a részletekben, világos képet kap arról, hogy mi is történik, hol is tart a folyamat. Néhány kattintással elérheti, amire szüksége van, nem fecsérli az időt az információk keresgélésével, hanem azt hasznosan tölti, értékteremtő tevékenységgel.

Egyszerűek vagyunk.

Az érintőképernyők, az intuitív megjelenés és a tiszta esztétika korában élünk. Ennek ellenére még mindig vannak olyan szoftverek, amelyek a 90-es évek számítógépes felületeire hasonlítanak. A legtöbb esetben még hosszas tréningre is szükség van, mielőtt bármihez hozzá tudnánk fogni! Arról nem is beszélve, hogy az oktatás befejeztével is gyakran adódnak kérdések.
Mi a szoftver tervezésénél ügyelünk arra, hogy bármennyi új funkciót is építünk be, a felület intuitív maradjon. Érthető, világos képernyők, hasznos apró trükkök. Amint a felhasználók belépnek a rendszerbe, máris tudják, hogy hova kattintsanak és mit csináljanak. Kevés felület, jól követhető funkciók, modern informatikai megoldások jellemezik az alkalmazást.

Egyediek és flexibilisek vagyunk.

Lehet, hogy hasonlítanak a toborzással kapcsolatos problémáink, de mindenki megközelítései különböznek. Nem mindegy, hogy fizikai munkavállalókat vagy fehérgalléros munkatársakat toborzunk nagyobb számban. Más sajátosságok, más kihívások.
El tudja képzelni egy olyan szoftver használatát, amely nem alkalmazkodik a saját toborzási workflow-jához? Hát persze, hogy nem!
Nálunk a felületek és tartalmak testre szabhatók a karrieroldalaktól, a toborzási/kiválasztási munkafolyamatokon és szűrőkérdéseken át, a kiválasztást végző szereplőkig. Megtartjuk az egyensúlyt a szabályozottság és a rugalmasság között. Hogyan találjuk meg az arany középutat? Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a felhasználókkal és visszajelzéseket kérünk. A szoftveres támogatás magában foglal egy közös alkotási folyamatot, nem pedig egy öncélú fejlesztésen alapul.

Támogatást nyújtunk.

Nem csak a modern szoftver fontos a folyamatok gördülékeny támogatásában, hanem a rendszer mögött álló támogatás is. Mi nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy segítsük felhasználóinkat mindennapi problémáik hatékony leküzdésében és ha kihívással találják szembe magukat, azonnal rendelkezésre áll támogató csapatunk, hogy tanácsot, megoldást, biztos hátteret nyújtson.
Nálunk az együttműködés nem áll meg a bevezetés után, hanem folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és várjuk a visszajelzéseket, hogy fejlődhessünk.

Megoldásközpontúak vagyunk.

A mi küldetésünk ügyfeleink problémáinak megoldása és számukra minél hatékonyabb eszközök biztosítása folyamataik támogatására. Ezért állandóan szondázzuk a piacot, követjük a trendeket, gyűjtjük az igényeket és kutatjuk a nemzetközi benchmarkokat.
Talán nem túlzás azt állítani, hogy nálunk mindent megtalál, ami egy élvonalbeli toborzási rendszerben szükséges. És még sok minden mást is: egyedi kreativitást, letisztult felületeket, könnyű kezelhetőséget, logikus felépítést, folyamatosan új funkciókat. Megoldásokat keresünk és fejlesztünk az Ön munkájának megkönnyítésére.

Nem csalódik, ha a hrMaster rendszert választja a toborzás-kiválasztási feladataihoz!


Többet is megtudna a hrMaster Toborzás-kiválasztás modulról? Látogasson el weboldalunkra vagy lépjen velünk kapcsolatba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése