2015. október 29., csütörtök

4 érv a HR szoftver mellett minden HR szakember számára!

Ismerje meg a legfontosabb érveket a HR rendszerek mellett!

A HR szakemberek munkája nagyon sokoldalú, feladatkörükbe nemcsak az új munkaerő toborzása és kiválasztása, hanem a munkavállalók képzéseinek megszervezése, elégedettségük felmérése, a béren kívüli juttatások megtervezése is hozzátartozik.

A tevékenységi lista természetesen itt még nem ér véget, így nem is meglepő, hogy a modern technológiák alkalmazása HR területen is egyre elterjedtebbé válik.

1. Belefáradt a folyamatos túlórázásba? Szeretne a munkaidejének végére minden feladatával végezni?

A HR szoftverek támogatásával nem kell többé szabadidejét feláldoznia! A korszerű rendszerek biztosítják a folyamatok magasfokú automatizáltságát Ön számára, hogy minden feladatát kellő körültekintéssel és időben végezze el, legyen szó a beosztások megtervezéséről, a vállalati továbbképzések megszervezéséről, a toborzás-kiválasztás lebonyolításáról. Nem kell többé aggódnia az időigényes adminisztráció miatt, hiszen egy átlátható felületen kezelheti az összes személyügyi adatot, búcsút mondva a bonyolult táblázatoknak.

2. Azonnal eredményeket szeretne látni a menedzsment? 5 perce van egy riport összedobására? 

A bonyolult riportok, jelentések elkészítése többé nem fog Önnek gondot okozni! Egy innovatív HR szoftver segítségével a legösszetettebb jelentések elkészítése is gyerekjáték. Készítsen a menedzsment számára percek alatt, néhány gombnyomással kimutatásokat, amelyből azonnal kiolvashatóak a számszerű eredmények.

3. Önnél futnak össze az információszálak? Mindenki Önhöz fordul az adatokért?

Egy igazán korszerű HR szoftver jogosultságkezelési funkciójának segítségével többé nem kell azon aggódnia, hogy megzavarják a munkájában. Ezek a rendszerek lehetőséget adnak Önnek arra, hogy minden munkavállaló a hatáskörének megfelelő információkat és adatokat érje el és végezze el feladatait.

4. Túl sok felelősség nyomja a vállát? Szeretné a felmerülő személyügyi adatokat a legnagyobb biztonságban kezelni? 

Az adatbiztonság kérdése az egyik legfontosabb egy HR szoftver kiválasztásánál. Ez biztosítja Ön számára, hogy ne kerüljenek jogosulatlan kezekbe a személyügyi adatok és bizalmas információk. A felhőalapú rendszerek adattitkosítási funkciójának köszönhetően a legnagyobb biztonságban kezelheti az összes felmerülő adatát!

Szeretne megismerni egy modulárisan felépülő HR szoftvert, mely a humán erőforrás legfontosabb területein teljes körű támogatást nyújt? Látogasson el weboldalunkra és ismerje meg online HR rendszerünk funkcióit! 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése