2015. november 4., szerda

Kérdések, amelyben támogatást nyújt egy integrált HR rendszer…

Íme a legfontosabb kérdések  a HR rendszerekről!

Tegye hatékonnyá vállalati folyamatait, és takarítsa meg a munkavégzésbe befektetett időt és energiát egy megfelelő HR rendszer támogatásával!



1. Szeretné, hogy vállalata élen járjon a humán erőforrás területén?

Építsen ki komplett HR rendszert, vagy vegye igénybe a HR rendszerek részegységeit, moduljait külön-külön a legideálisabbak funkcionalitással.
A moduláris felépítésnek köszönhetően egyedi igények alapján fejleszthetők a HR különböző területei, legyen szó a munkavállalók teljesítményértékeléséről, a cafeteria rendszer kialakításáról vagy a toborzás-kiválasztás folyamatának leegyszerűsítéséről…

2. Vállalati folyamatait egyedülálló módon támogató megoldásokat keres HR területen?

Válasszon dobozos megoldások helyett testreszabott HR szoftvert, hogy 100%-osan kihasználhassa a rendszer által nyújtott lehetőségeket.
Ahhoz azonban, hogy ne csak a munkavállalók és a menedzsment igényeit szolgálja ki a rendszer megfelelőképpen, kiemelten fontos a szervezet folyamatainak megismerése és átvilágítása a megbízott cég részéről.

3. Fejtörést okoz a mindennapi feladatok idő- és energiatakarékos megoldása?

Csökkentse a humán erőforrás menedzserek adminisztrációs terheit, kezelje egy helyen a HR-rel kapcsolatos folyamatokat, és alapozza meg ezáltal a vonatkozó stratégiai döntéseit!
A HR rendszer bármely területen tevékenykedő munkavállaló számára kiváló segítséget nyújt a mindennapi munkavégzés során, és hozzájárul a napi feladatok során felmerülő akadályok elhárításához.

4. Biztosítani szeretné a bizalmas adatok megfelelő nyilvántartását és kezelését?

Ne aggódjon többé a szenzitív adatok és információk nyilvántartásán. Kezelje egy felhasználóbarát és átlátható felületen a személyi adatokat és HR folyamatokat, és tegye átláthatóvá a köztük lévő összefüggéseket.
A HR szoftver lehetővé teszi a szofisztikált jogosultságkezelést, így minden munkavállaló a hatáskörének megfelelő tartalmakhoz fér hozzá hozzájárulva ezzel a maximális adatbiztonsághoz.

5. Gondolkozott már azon, hogyan tehetné hatékonyabbá a HR területet?

Készítsen pillanatok alatt átfogó riportokat és jelentéseket, kerülje el az emberi figyelmetlenségből adódó hibákat.
A modern HR rendszerek magas fokú automatizáltságot biztosítanak Ön számára, így nemcsak átláthatóbbá, de könnyen kezelhetővé és riportálhatóvá vállnak a vállalati folyamatai.

6. Attól tart, hogy figyelmen kívül hagyta a legutóbbi jogszabályi változásokat?

Nem kell aggódnia a törvényi szabályozások folyamatos követése miatt, hiszen a szoftver megteszi ezt Ön helyett elkerülve ezáltal a figyelmetlenségből adódó komoly büntetéseket. Többé nem jelentenek gondot a munkaügyi jogszabályok be nem tartásából eredő akár több millióra róható büntetések.

Szeretne Ön is innovatív HR folyamatokat? Ismerje meg hrMaster HR szoftverben rejlő lehetőségeket! Kattintson weboldalunkra a részletekért!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése